Welkom bij Wespro plaagdierpreventie

Gepost in Wespro plaagdierpreventie

Sinds de oprichting van ons bedrijf Wespro plaagdierpreventie hebben wij ons gespecialiseerd in het voorkomen en bestrijden van diverse plaagdieren: van mieren tot muizen en van vlooien tot kakkerlakken.

Op deze website geven wij u voornamelijk algemene informatie. Niet alleen over ons bedrijf, maar ook kunt u hier terecht voor meer specifieke informatie over de meest voorkomende soorten plaagdieren. Voor een goede bestrijding van deze plaagdieren, raden wij u aan contact met ons op te nemen voor een professioneel advies. Want het vernietigen van plaagdieren lijkt in de meeste gevallen misschien wel de meest eenvoudige en meest efficiënte oplossing, maar hiermee bereikt u lang niet altijd het gewenste resultaat.

In alles wat wij doen, stellen we kwaliteit dan ook op de eerste plaats. Kwaliteit in advisering, uitvoering en nazorg. Wij doen geen enkele concessie als het komt op plaagdierpreventie of een kwalitatief verantwoorde wijze tegen een zeer voordelige tariefstelling.

Disclaimer

Gepost in Wespro plaagdierpreventie

Teksten, lay-out, afbeeldingen, scripts en andere items op deze site vallen onder de bescherming van het auteursrecht. Kopieën, aanpassingen, vertalingen, bewerkingen, wijzigingen van het geheel of van een gedeelte van deze site, in welke vorm of op welke manier dan ook, zijn streng verboden, tenzij voorafgaandelijk schriftelijke toestemming is verleend door de eigenaar van www.wespro-plaagdier.nl. Elke inbreuk kan leiden tot burgerrechtelijke of strafrechtelijke vervolging.

Deze website bevat links naar websites van derden. Wij hebben geen zeggenschap over de inhoud of over andere kenmerken van deze sites en zijn in geen geval aansprakelijk of verantwoordelijk voor de inhoud ervan.

Het is de gebruiker toegestaan, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever, een koppeling aan te brengen tussen uw site en de site van Wespro plaagdierpreventie. Indien U ons uw persoonlijke gegevens overmaakt kunnen deze in onze bestanden worden opgenomen en verwerkt.

Melding van schending van privacy


Indien U meent dat deze website onrechtmatige inbreuk pleegt op uw privacy, wordt u verzocht om daarvan meteen per elektronische post van op de hoogte te brengen op het volgende adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij zullen al onze mogelijkheden aanwenden om het probleem op te sporen en maatregelen te treffen.

Wespro plaagdierpreventie behoudt zich het recht voor de informatie met betrekking tot de berichten, zoals de inhoud, de afkomst of de bestemming ervan, te controleren en te onderzoeken, indien wij het vermoeden hebben dat het geheel of een deel van deze communicatie betrekking heeft op illegale of ongeoorloofde activiteiten, of indien het daartoe bevel gekregen heeft van de bevoegde autoriteiten. Behalve wanneer de controle gebeurt op verzoek van de bevoegde autoriteiten, mag de controle van alleen betrekking hebben op de berichten met een openbaar of niet-vertrouwelijk karakter, dat wil zeggen de informatie die zich op een webpagina bevindt, de berichten die te vinden zijn in de discussiegroepen of de informatiemailings, zonder dat deze lijst beperkend is.

Directe/indirecte schade.


Wij sluiten alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van deze site of met de tijdelijke onmogelijkheid om deze site te kunnen raadplegen.

Contactformulier

Gepost in Wespro plaagdierpreventie

U kunt op de volgende manieren in contact komen met Wespro plaagdierpreventie

Wespro plaagdierpreventie
Veldstraat 33
5386 AW  Geffen

Telefoon (073) 532 0744


E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kamer van Koophandel: 75253275
BTW-id: NL8602.09.490.B.01

Cookies