KAD Keurmerk

Gepost in Ongecategoriseerd

Wespro Plaagdierpreventie te Geffen beschikt over het KAD*- Keurmerk: Hét certificaat dat u de garantie geeft dat wij professioneel en verantwoord werken aan uw plaagdiermanagement.

KAD KeurmerkHet bezit van het KAD certificaat, uitgegeven door het Kenniscentrum Dierplagen, waarborgt:

  • Waarborging van deskundigheid door een vastgesteld IPM beleid;
  • Waarborging van kwaliteit door het vereiste van een deugdelijk plaagdierbeheerssysteem
    en de uitvoering ervan door professionele en gediplomeerde personen;
  • Waarborging van kwaliteit door eisen aan op de opslag, transport en toepassing van biociden;
  • Waarborging van kwaliteit en controleerbaarheid door het vereiste van logboek per locatie
    met een administratie waarin alle relevante gegevens worden vastgelegd en gecommuniceerd.

Het doel van het KAD-Keurmerk is de verhoging van de kwaliteit in de plaagdierbranche. U heeft daardoor de garantie dat Wespro plaagdierpreventie optimaal werkt. Uw voordelen hiervan: Door aandacht voor preventie voorkomt u hinder, overlast en schade, nu en in de toekomst: een duurzame invulling van uw plaagdierbeheersing door toepassing van preventieve maatregelen hoeven minder biociden gebruikt te worden, dus: minder milieubelasting en lagere kosten preventie voorkomt de toename van het aantal dieren, en voorkomt dus het onnodig doden van plaagdieren.

*KAD: Kenniscentrum Dierplagen Het KAD is het landelijke kenniscentrum op het gebied van dierplaagbeheersing en milieubescherming. Het stelt kennis over beleid, biologie, dierwelzijn, preventie en bestrijding van ongewenste organismen ter beschikking aan overheden en branches. Het KAD ondersteunt opdrachtgevers en beoordeelt de noodzaak en kwaliteit van bestrijdingsplannen. Het KAD geeft voorlichting aan burgers en leidt praktijkmensen op.

Cookies